Skip to main content

Research Consultant – People Select

Wil jij graag mensen en organisaties beter maken? Carrières aanjagen? De ideale kandidaat zoeken voor een organisatie op basis van kennis en ervaring, persoonlijkheid én cultuurfit? 

Als jij snapt wat mensen beweegt, je doortastend bent en je graag verdiept in het DNA van organisaties dan past executive search perfect bij jou. 

Wij zijn People Select, een executive search bureau gespecialiseerd in FMCG en Retail. Wij werken samen met toonaangevende opdrachtgevers als Plus, Bolletje, Cérélia en Procter & Gamble.

Door groei van ons kantoor zijn wij op zoek naar nieuw talent voor ons team. Je start je carrière bij ons als research consultant, een unieke rol om het vak te leren, kennis te vergaren over de wereld van executive search, over (fast moving) consumer goods, retail en e-tail en natuurlijk leer je over de effectieve en kwalitatieve aanpak van ons bureau.

Jij wilt graag tot de top behoren en in jezelf investeren. Je bent enthousiast, commercieel en mensgericht en krijgt energie van het vinden van de perfecte kandidaat voor onze opdrachtgevers. Daarnaast ben je proactief en een teamplayer. 

Meer weten over een vliegende start via People Select? Neem contact op via de website.

https://peopleselect.nl/over-ons/werken-bij-people-select/research-consultant-people-select/

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729