Skip to main content

Recruitment Consultant Life Sciences bij Derks & Derks

Beschik jij over een ondernemende persoonlijkheid? Dan krijg jij bij ons de ruimte om jouw sociale skills en commercieel talent te ontwikkelen!
(Amersfoort, Nederland)

Aanbod

  • werken in een succesvolle en groeiende dienstverlenende organisatie;

  • een enthousiast team van collega’s;

  • open cultuur en sfeer, waardoor je waarschijnlijk snel je plek zal vinden binnen het team;

  • breed takenpakket met grote mate van verantwoordelijkheid;

  • ruimte voor opleiding en ontwikkeling;

  • samen met collega’s verantwoordelijk zijn voor het resultaat;

  • op- en uitbouwen van een netwerk binnen de Life Sciences en gezondheidszorg.

    Functie

    Denk jij in mogelijkheden en hou je eenvoudig het overzicht over verschillende projecten? Dan komen deze vaardigheden goed van pas in de rol van Recruitment Consultant. In deze functie werk je aan meerdere opdrachten tegelijk. Je bent dé gesprekspartner voor ons netwerk. Je helpt de professional met het vinden van de juiste baan en eventuele vervolgstappen in zijn/haar carrière binnen de branche.

    Tevens ben je strategisch partner voor de opdrachtgevers waarvoor je werkt. Je adviseert, waar mogelijk bij HR gerelateerde vraagstukken, of informeert over de andere ondersteunende diensten en opleidingen van Derks & Derks. Je moet snel kunnen schakelen en meerdere ballen in de lucht kunnen houden. Je takenpakket bestaat onder andere uit het op- en uitbouwen van nieuwe en bestaande relaties, opstellen van plan van aanpak, coördineren van opdrachten, schrijven van wervende vacatureteksten, searchen en interviewen.

    Het is voor jou geen probleem om aan tafel bij de opdrachtgever de juiste vragen te stellen en zo snel te achterhalen naar wat voor nieuwe medewerker ze op zoek zijn. Op basis van die informatie ga jij aan het werk. Dit kan betekenen dat je een wervende advertentietekst schrijft en deze verspreidt via verschillende sociale mediakanalen. Nadat je in contact bent gekomen met de juiste kandidaten voor de functie en deze persoonlijk gesproken hebt, schrijf je een realistisch persoonlijkheidsprofiel voor de opdrachtgever. In je functie zal er meerdere keren een beroep worden gedaan op jouw overtuigingskracht, zodat je de match tot stand kan brengen. Je denkt in mogelijkheden en kan snel handelen om gezamenlijk met het team het beste resultaat te behalen. Je bent zelf verantwoordelijk voor het resultaat, maar het team staat achter je om de helpen waar nodig. Ben jij creatief en vindingrijk en weet jij makkelijk de juiste kandidaat voor de juiste baan te vinden? Dan ben jij degene die wij zoeken. Een enthousiaste, leergierige en commerciële collega voor de functie van Recruitment Consultant.

    Profiel

  • een afgeronde Bachelor of Master opleiding;

  • bij voorkeur ervaring in vergelijkbare functie, kennis van recruitment (branchekennis is niet vereist);

  • starters nodigen wij ook uit om te reageren;

  • representatief, proactief, daadkrachtig, mensgericht en betrokken;

  • commerciële instelling;

  • verbinder, weet de juiste match te maken;

  • goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal;

  • gezonde dosis humor.

    Bedrijf

    Derks & Derks Delivering Recruitment & Development Solutions. Specialist in Life Sciences en Healthcare.

Inmiddels is Derks & Derks al 20 jaar betrouwbare partner in Talent Development en bemiddeling in Life Sciences en Healthcare. We zijn met 70 professionals leading in onze dienstverlening.

Écht kijken en luisteren, dát is waar wij goed in zijn bij Derks & Derks. Zo brengen we opdrachtgevers en hoger opgeleide talenten in de sectoren Life Sciences en Healthcare samen. We vinden talenten, we zorgen dat ze zich ontwikkelen en dat ze blijven.

Werving & Selectie, Detachering & Interim, Talent Development, Executive Education en HR Research vormen de kern van onze dienstverlening. Persoonlijke aandacht, heldere afspraken, integriteit, strikte kwaliteitsnormen en wensen en behoeftes van opdrachtgever en kandidaat vormen daarin altijd de basis. Met twintig jaar ervaring, een breed netwerk en sterke vak- en branchekennis, zijn wij dé partner in human talent voor Life Sciences en Healthcare.

Vanuit onze de bevlogenheid om altijd meerwaarde te blijven bieden voor onze kandidaten en opdrachtgevers, hebben we diverse initiatieven opgezet:

  • Masterclass NieuweZorg (dé opleiding voor verdieping van kennis en netwerk in het gehele zorgspectrum)

  • Leergang Industriële Farmacie (dé opleiding voor verdieping en verbreding van kennis en netwerk binnen

    Life Sciences)

  • FMF-vacatures (online alle hbo+ vacatures in Farma, Medical, Food & Healthcare)

  • INRALS (International Network of Recruitment Agencies in Life Sciences)

    De waarden waar we bij Derks & Derks voor staan zijn: samen het beste resultaat, team van experts, betrouwbare partner en kwaliteit verzekerd.

    Onze cultuur is hands-on, klantgericht, open en informeel. Ook op kantoor werken we met aandacht voor elkaar samen, door écht te kijken en te luisteren. We zijn betrokken en dragen gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het resultaat. Er is altijd ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen. Dit zorgt ervoor dat we van elkaar leren, elkaar helpen en er voor elkaar zijn, als één team, met eenieder zijn/haar eigen talenten.

    Lunchen doen we gezamenlijk in onze lunchruimte, waar tevens een tafelvoetbalspel staat voor de nodige ontspanning, of met mooi weer buiten op het dakterras. We gaan wel eens een hapje met elkaar eten, proosten tijdens een maandelijkse kantoorborrel, vieren samen onze successen en organiseren zo nu en dan een ander uitje met elkaar.

    Jaarlijks organiseren we voor onze relaties een groots beachvolleybal event waarbij we zelf ook met een team meedoen. Sportief of niet, we proberen met zoveel mogelijk collega’s mee te doen. Altijd een succes, goed voor het onderhouden van onze relaties met opdrachtgevers, maar vooral ook leuk voor de teambuilding.

    Reactie

    Geïnteresseerd? Stuur je curriculum vitae en motivatie, onder vermelding van referentienummer WL/20-101 naar Pieter van Gelderen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter via 033 - 4728087. Een assessment maakt deel uit van de selectiemethode.

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729