Skip to main content

Zorgmedewerker bij Mantelaar

Wil jij dé bijbaan in de zorg als mantelzorgondersteuner? Dat kan bij Mantelaar! Als toekomstige zorgverlener doe je relevante werkervaring op die je later goed kunt gebruiken en je kan werken wanneer jij wilt.

Wat doet een mantelzorgondersteuner 

Als jij bij Mantelaar komt werken, word je gekoppeld aan een cliënt voor zorg, gezelschap en praktische hulp. Enorm leerzaam voor de rest van je carrière, maar ook heel praktisch: je bepaalt namelijk in overleg met de mantelzorger zelf wanneer je werkt. Lisanne vertelt je graag wat het werken als mantelzorgondersteuner inhoudt.

Wat is een mantelzorger?

Wist je dat 1 op de 4 Nederlanders mantelzorger is? Een mantelzorger is iemand die structureel voor hun naaste zorgt zoals een partner, vader, moeder of kind. Deze zorg is vaak intensief en vraagt veel van de mantelzorger. Wij bieden hulp aan de mantelzorger. Als Mantelaar help je door de mantelzorger structureel te ondersteunen. Waarom werken bij Mantelaar De diensten bij Mantelaar zijn altijd divers van hulp en dat maakt het leuk. Geen dienst is hetzelfde en je hebt een mix van zorg, praktische hulp en gezelschap. Je gaat een langdurige relatie aan met de cliënt en de mantelzorger. Dit maakt dat je een hechte band opbouwt.

Daarbij vinden wij het belangrijk dat jij zeker je werk kan doen en geven wij trainingen in omgaan met dementie en ADL training. Hierdoor leer jij extra vaardigheden die je kunt toepassen tijdens je diensten, maar ook later in je carrière. Wij werken met zorgverleners van verschillende opleidingen, zoals geneeskunde, psychologie en ergotherapie. Dit maakt dat wij een erg dynamische community hebben, waarin je veel van elkaar kan leren. Ook kun jij meehelpen om Mantelaar nóg beter op de kaart te zetten. Denk aan de introweken van de hogeschool/uni en lid te worden van het
flyerteam. Daarbij hebben we regelmatig leuke winacties en hopen we weer snel borrels te organiseren.

Bezoekadres

U.P.V. Alcmaeon
Heidelberglaan 1
3584 CS Utrecht Uithof
Langeveldgebouw Kamer E1.46, naast de computerruimte

(klik hier voor een kaart van de Uithof)

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)30-2534898
Bereikbaar: elke werkdag van 10.00 tot 17.00
(m.u.v. Feestdagen en onderwijsvrije dagen)

Financieel

BIC: RABONL2U
KvK: 40481729