Roos Jansen - Secretaris

Rozemijn1

Wie ben ik?
Ik ben Roos en ben 21 lentes jong. Na door heel Nederland heen te hebben gewoond woon ik nu al bijna drie jaar in het bruisende Utrecht en studeer ik Klinische en Gezondheidspsychologie. Dit jaar stop ik een jaar met studeren om me in te zetten voor Alcmaeon als secretaris van het 27ste bestuur.
 
Waarom ben je bestuur gaan doen?
Naast mijn studie zocht ik eigenlijk nog meer uitdaging en gezelligheid waardoor ik actie ben geworden binnen de werkveld- en kampcommissie. Dit is mij allemaal zo goed bevallen dat ik mezelf wilde uitdagen met een bestuursjaar binnen deze mooie vereniging. Ook wil ik graag iedereen in Utrecht een tweede thuis aanbieden en studenten aansporen om zich te ontwikkelen naast de studie. 
 
Waarom is Alcmaeon de beste vereniging?
Alcmaeon is de beste vereniging omdat het een hele diverse vereniging is en voor iedereen wat wils aanbiedt. Zowel studie-inhoudelijk als ontspannend organiseren we heel veel vette activiteiten. Iedereen is welkom en voor veel mensen is Alcmaeon een tweede thuis geworden.
 
Wat is je mooiste herinnering aan Alcmaeon?
Mijn mooiste herinnering is denk ik wel dat ik met de kampcommissie een ledenweekend heb georganiseerd voor 70 man. Dit gaf mij zo'n goed gevoel, het organiseren van een hele grote activiteit en hele leuke en lieve reacties krijgen zal mij altijd bij blijven. Ook dat je tijdens het studeren op de kamer op de bank kan ploffen met een koffietje terwijl je leuke gesprekken hebt, geeft een hele fijn afwisseling naast al het studeren.