Mitchell Plevier - Penningmeester

Mitchell1

Wie ben ik?
Ik ben Mitchell Plevier, 20 lentes jong en ben vorig jaar begonnen met de bachelor Psychologie. Ik kom uit een klein dorpje vlakbij Gouda maar heb afgelopen jaar de overstap gemaakt naar de grote stad. Komend jaar zal ik de rol van penningmeester vervullen. Hierbij zal ik uiteraard de financiën van Alcmaeon beheren. Hiernaast zal ik mij aankomend jaar ook bezig houden met acquisitie, ben ik boekencoördinator en coördinator van de Mannelijke Activiteiten Commissie.
 
Waarom ben je bestuur gaan doen?
Afgelopen jaar was mijn eerste jaar studeren en eerste jaar Alcmaeon. Af en toe ben je bij de universiteit voor je gevoel echt een nummertje, bij Alcmaeon had ik dit niet. Ik voelde mij meteen thuis op de kamer en activiteiten. Komend jaar wil ik dit graag weer overdragen aan (aankomend) leden en iedereen een gaaf en leerzaam studiejaar bieden. 
 
Waarom is Alcmaeon de beste vereniging?

Alcmaeon onderscheidt zich voornamelijk door onwijs toffe activiteiten en reisjes neer te zetten en een ongelooflijk gezellige sfeer. Ieder jaar organiseert Alcmaeon vele ontspannende en studie-inhoudelijke activiteiten maar ook de sfeer maakt het verschil. Als je een keer langskomt op de kamer of bij een activiteit zul je de gezelligheid en openheid van Alcmaeon leren kennen. 

Wat is jouw mooiste herinnering aan Alcmaeon?
Mijn mooiste herinnering is de studiereis afgelopen jaar naar Helsinki & Tallinn. De commissie heeft samen met de coördinatoren een onwijs gave reis neergezet. Met de groep hebben we een hoop vette dingen gedaan en meegemaakt. Waar een vestingeiland bij Helsinki voor mij toch wel het hoogtepunt was.