Milan Lentze - Coördinator Ontspannende Activiteiten

Wie ben ik?

Hee!
Mijn naam is Milan Lentze. Ik kom van oorsprong uit het groene Arnhem en woon nu al paar jaar in Utrecht. Ik studeer Cognitieve en Neurobiologische Psychologie aan de Universiteit Utrecht en ga dit jaar het bestuur van U.F.S.W. Alcmaeon in als Coördinator Ontspannende Activiteiten (COA).
 
Waarom wilde je bestuur gaan doen?
Mijn keuze voor het bestuur van Alcmaeon is gebaseerd op dat ik mijzelf graag verder wil ontwikkelen en professionaliseren. Ook wil ik de vereniging iets van mijzelf meegeven wat Alcmaeon kan verbeteren, ik zit vol ideeën. En natuurlijk wil ik ook een bestuursjaar doen om een enorm leuke tijd te hebben!
 
Waarom is Alcmaeon de beste vereniging?
De basis van U.F.S.W. Alcmaeon is gebouwd op gezelligheid en verdieping van de studie voor de studenten. Studenten die lid zijn bij Alcmaeon leren snel andere studenten kennen met dezelfde interesses en studieachtergrond maar, integendeel tot studie(specifieke)verenigingen, ook studenten met een andere studieachtergrond binnen de faculteit Sociale Wetenschappen! U.F.S.W. Alcmaeon staat ook bekend om de leuke sfeer en hechte band die de leden met elkaar krijgen, zo doen veel leden ook buiten Alcmaeon leuke dingen samen zoals een festival pakken of een dagje uit. Tot slot heeft Alcmaeon een breed scala aan studie-inhoudelijke activiteiten en helpen wij je voorbereiden op het werkende leven na je studententijd.
 
Wat is je mooiste herinnering aan Alcmaeon?
Ik moet bekennen dat ik niet één kan kiezen. De Commissiebattles? De reizen met Alcmaeon? De romances die plaatsvonden tijdens de feesten? De eerste activiteit die ik had opgezet met mijn commissie (skireis)? De mensen die ik heb leren kennen? De dingen die ik geleerd heb? Maar goed, je begrijpt wat ik bedoel.