Iris Slurink - Coördinator Beeldvorming en Promotie

Iris1

Wie ben ik?
Hoi! Ik ben Iris Slurink, inmiddels 20 jaar, en ik studeer Sociale Psychologie. Ik kom uit het dorp Uithoorn (ken je dat niet? Echt niet? Wat gek). Twee jaar geleden kwam ik bij Alcmaeon als enthousiast lid, en afgelopen jaar heb ik in de kampcommissie gezeten. 
 
Waarom wilde je bestuur gaan doen?
Alcmaeon heeft mij heel veel geboden toen ik als verloren eerstejaars in Utrecht kwam studeren. Ik leerde veel mensen kennen en begon me door Alcmaeon thuis te voelen in deze stad. Ik zou graag terugdoen voor Alcmaeon wat Alcmaeon voor mij heeft gedaan, mijn missie is om iedereen te laten zien hoe leuk Alcmaeon is en ze een tweede thuis bieden in Utrecht!
 
Waarom is Alcmaeon de beste vereniging?
Alcmaeon biedt ontzettend veel activiteiten aan, zowel ontspannend als studie-inhoudelijk. Maar, wat naar mijn mening het fijnst is, is dat geen van deze activiteiten verplicht zijn. Je bent zelf vrij om in te vullen naar welke activiteit je wil of niet. Zoek je verdieping in je studie dus wil je vooral bij de studie-inhoudelijke activiteiten zijn? Of ben je een feestbeest en borrel jij tot de vroege uurtjes mee in De Vrienden? Alles is oke, het mag allemaal!
 
Wat is je beste herinnering aan Alcmaeon?
Lastige vraag. Ik vond de Eerstejaarskroegentocht heel leuk: dit was mijn eerste aanraking met Alcmaeon, daar leerde ik al een beetje hoe leuk de vereniging was. Verder is Ledenweekend héél leuk, zowel om te organiseren als mee te maken!