Merlissa Diele - Voorzitter

Merlissa1

Wie ben ik?
Ik ben Merlissa Diele, ben 19 jaar oud en studeer Klinische Neuropsychologie. Dit jaar ben ik de voorzitter van Alcmaeon. Naast het voorzitten van vergaderingen, coördineer ik ook de Toneelcommissie. Vorig jaar heb ik zelf in de Toneelcommissie en in de Feestcommissie gezeten.
 
Waarom wilde je bestuur gaan doen?
Ik wilde graag een bestuursjaar gaan doen omdat het mij leuk leek om iets terug te doen voor deze leuke vereniging, waar ik al twee jaar met plezier rondloop. Daarnaast vind ik het leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen en zo zelf mee te werken aan de vetste activiteiten die Alcmaeon gaat neerzetten dit jaar.
 
Waarom is Alcmaeon de beste vereniging?
Alcmaeon is de mooiste PAARSE vereniging van Utrecht, omdat het iedereen een plekje biedt, maakt niet uit of je nou achtste jaars masterstudent bent, of een eerstejaars student! Naast dat we vette ontspannende activiteiten organiseren, bieden we ook aan alle leden van de faculteit een goede uitbreiding op hun studie. Bij Alcmaeon is iedereen welkom, en dat vind ik zelf heel erg fijn. 
 
Wat is mijn mooiste herinnering aan Alcmaeon?
Ik vind het heel lastig om één moment te kiezen. De twee studiereizen waarop ik mee ben gegaan vond ik enorm leuk. Het was fantastisch om met een groep van 40 brakke studenten het buitenland te verkennen. Op deze reizen leer je zo veel leuke nieuwe mensen kennen en wordt je een hechte groep die met goede verhalen thuiskomt.