Coördinator Facultaire Zaken

De CFZ heeft de volgende taken:

  • Verantwoordelijk voor alle studie-gerelateerde services en activiteitenAl deze services en activiteiten passen, zoals de naam zegt, bij de hele faculteit en zijn dus ook interessant voor studenten van alle zeven verschillende studies van de FSW. Alcmaeon biedt meerdere services zoals bijlessen voor studenten die ze nodig hebben, ook wordt via Boekenservice Utrecht de boekenverkoop voor studieboeken gefaciliteerd met gegarandeerd de goedkoopste studieboeken en worden activiteiten georganiseerd die studenten kunnen helpen bij hun studie en loopbaan.
  • Coördineren van commissies: 
    Als coördinator coördineert de CFZ vier verschillende commissies, namelijk de Congrescommissie, de Studyskillscommissie, de Master- en Carrièrecommissie en de Studiereiscommissie. Kijk voor meer informatie over deze commissies bij de commissies die onder de Facultaire Tak vallen. 
  • Contactpersoon Alumnibestuur:
    De CFZ is vanuit het bestuur van Alcmaeon de contactpersoon voor het Alumnibestuur. Ook helpt de CFZ hen met het eventuele organiseren van activiteiten.
  • Docent van het Jaar verkiezing:
    Samen met de Coördinator Psychologie Activiteiten (CoPA) is de CFZ verantwoordelijk voor de Docent van het Jaar verkiezing