Mastergids Psychologie

Alle masters van de Universiteit Utrecht zijn te vinden op deze website.

Het masteraanbod Psychologie aan de Universiteit Utrecht is slechts een klein deel van de vele mastermogelijkheden voor Psychologiestudenten. Vrijwel alle universiteiten in Nederland hebben een masteraanbod voor de opleiding Psychologie en Alcmaeon heeft deze in samenwerking met andere studieverenigingen in Nederland voor jou op een rijtje gezet. In onderstaande gids vind je in één oogopslag alle masters die beschikbaar zijn en wie weet helpt het je verder in het maken van je keuze.

In de folder staat per universiteit aangegeven welke masteropleidingen Psychologie je daar kan volgen, hoe die master er ongeveer uitziet, wat de toelatingseisen zijn en met wie je contact op kunt nemen voor meer informatie. Mocht je echt geïnteresseerd zijn in de betreffende masteropleiding dan raden wij aan contact op te nemen met de betreffende contactpersoon. Het onderwijs is altijd erg aan verandering onderhevig en er kunnen altijd wijzigingen aangebracht zijn in de verschillende opleidingen, dus check dit even. Deze folder dient er vooral voor om je een overzicht te geven van wat er allemaal mogelijk is in Nederland. Ook de informatie in de folder is aan veranderingen onderhevig en hierdoor mogelijk niet altijd accuraat meer. Wij vragen hiervoor jullie begrip.

In het jaar 2015-2016 is een Mastergids gemaakt met een compleet overzicht van alle masteropleidingen Psychologie in Nederland. Klik hier voor de gids.

Alcmaeon organiseert ook allerlei activiteiten, die je bij het voorbereiden op de arbeidsmarkt kunnen helpen. Houd onze activiteitenagenda dus goed in de gaten. Veel succes en plezier bij het kiezen van jouw masteropleiding en met het verloop van jouw verdere carrière!