Meelopen bij de opleiding Psychologie!

Zit je in 4, 5 of 6 VWO of volg je al een studie maar twijfel je of je hiermee door wilt gaan en wil je weten of de studie Psychologie in Utrecht iets voor jou is? Ben je benieuwd naar het campusleven? Of wil je graag de sfeer in een collegezaal zelf ervaren? Kom dan een keer een dag meelopen!

Alcmaeon organiseert van december tot april 8 meeloopdagen bij de opleiding Psychologie. Tijdens deze meeloopdag ervaar je hoe het is om Psychologie te studeren aan de Universiteit Utrecht. Je volgt een eerstejaarscollege en een werkgroep, je krijgt een rondleiding over het Universiteitsterrein en er wordt een lunch verzorgd. Daarnaast krijg je een korte presentatie over het studentenleven in Utrecht. De hele dag word je begeleid door een groep psychologiestudenten die je alles kunnen vertellen wat je moet weten en ook vrijwel al je vragen kunnen beantwoorden. We vragen voor deelname aan deze dag een kleine bijdrage van €2,50. Per meeloopdag is er plek voor 40 deelnemers dus wees er op tijd bij om een plekje te kunnen bemachtigen! Het wordt met klem aangeraden voorafgaand aan de meeloopdag één van de Open Dagen van de Universiteit Utrecht te hebben bezocht. 

Meld je nu aan voor een meeloopdag via deze site! Voor vragen over je inschrijving kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.