Adverteren

Alcmaeon is met haar 1900 leden een van de grootste studieverenigingen van Utrecht. Omdat Psychologie een van de grootse studies in Utrecht is, hebben we een breed interessegebied en een zeer brede doelgroep. Onder onze leden vallen bachelor- en masterstudenten, maar ook beschikken wij over een breed alumninetwerk. Door deze brede oriëntatie op verschillende groepen studenten en afgestudeerden kunnen wij interessante services bieden aan een grote doelgroep. Heeft uw bedrijf of organisatie behoefte aan stagiairs of nieuwe werknemers? Zou u promotie willen maken voor bepaalde diensten? Wij kunnen u verschillende interessante opties bieden.

Bent u geïnteresseerd in een eventuele samenwerking of zou u meer informatie over onder andere het promotiepakket willen ontvangen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Anke Visscher. Zij is te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-2534898.

Voor onze studenten en alumnileden organiseren wij naast ontspannende activiteiten veel inhoudelijke events zoals een jaarlijks congres, meerdere symposia en netwerkborrels voor masterstudenten. Op al deze activiteiten bieden wij de mogelijkheid voor bedrijven en organisaties om zich te presenteren aan studenten en alumni. Voor meer informatie over mogelijke opties voor het promoten tijdens een activiteit kunt u een mailtje sturen naar Anke Visscher (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 030-2534898).