Lidmaatschap

Studeer jij Psychologie? Dan kan jij lid worden bij Alcmaeon! Dit kost slechts €10,- per jaar en hier krijg je heel veel voor terug! Zo kan je als lid altijd gratis koffie, thee en koekjes komen nuttigen op de Alcmaeon huiskamer (Langeveld E1.42) en krijg je veel korting op onze activiteiten. Daarnaast kan je deelnemen aan een van onze vele commissies, waarmee je zelf activiteiten kunt organiseren. Verder hebben we sinds 2015 nog een extra dienst voor onze leden: het Alcmaatje. Het Alcmaatje kun je vinden op de Alcmaeon app (te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store): Je krijgt hier kortingen bij bijvoorbeeld Grand Café de Vrienden, Poolcafé Hart van Utrecht, Lorjé en nog vele andere plekken.

Nu lid worden bij Alcmaeon

Als het je leuk lijkt om lid te worden van Alcmaeon, schrijf je dan nu hier in! De Secretaris van het bestuur controleert je gegevens en jij ontvangt dan een e-mail ter bevestiging van je registratie. Zodra alle nieuwe leden zijn ingevoerd ontvang je de allereerste ledenmail van dit jaar met alle informatie over Alcmaeon en de komende activiteiten. Mocht het inschrijven via de website niet lukken vul dan een inschrijfformulier in op de Alcmaeonkamer (Langeveldgebouw E1.42) of stuur een mailtje met je gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan zorgen wij ervoor dat het inschrijfformulier naar je wordt opgestuurd. Als je eenmaal lid bent kun je je ook inloggen in ons ledenbestand. Hier kan je je eigen gegevens up to date houden en andere leden opzoeken. Als je in een commissie zit kan je via dit ledenbestand ook documenten uitwisselen en berichten versturen.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap opzeggen, omdat je bijvoorbeeld bent gestopt met je studie aan de Faculteit Sociale Wetenschappen of omdat je bent afgestudeerd? Doe dat dan voor 1 Oktober van het nieuwe collegejaar!

Klik hier en volg de instructies.